Vacature HR Manager

HR Manager in s-Gravenzande

GROW LIKE A PRO PLIGT PROFESSIONALS EN KOM WERKEN BIJ START HIER GROW LIKE A PRO PLIGT PROFESSIONALS EN KOM WERKEN BIJ START HIER GROW LIKE A PRO PLIGT PROFESSIONALS EN KOM WERKEN BIJ START HIER

MENSEN BLIJ MAKEN MET EEN PLANT


Dat is onze missie. Met een team van ruim 100 PRO -fessionals werken we samen aan mooie planten en tevreden klanten. Als familiebedrijf combineren we passie met techniek op teeltlocaties in het Westland en de Hoeksche Waard. We geloven dat de persoonlijke groei van onze PRO -fessionals de basis is voor de succesvolle groei van onze klanten en planten.

Kortom: Grow Like A Pro .

HR MANAGER v2

32-38 UUR | 'S-GRAVENZANDE (WESTLAND)

FULLTIME OF PARTTIME | 'S-GRAVENZANDE (WESTLAND)

Met een team van ruim 100 PRO-fessionals werken we samen aan mooie planten en tevreden klanten. Als familiebedrijf combineren we passie met techniek op teeltlocaties in het Westland en de Hoeksche Waard.

Al onze inspanningen komen altijd voort uit maar één overtuiging: van betekenis zijn voor onze klant, de consument én onze eigen mensen. We geloven dat de persoonlijke groei van onze PRO-fessionals de basis is voor de succesvolle groei van onze klanten en planten. Kortom: Grow Like A Pro.

Moderne kwekerijen

'Professionals' is niet zomaar een kreet in onze bedrijfsnaam, het zit in ons dna. Want ondanks het hoge gehalte van automatisering in binnen ons bedrijf zijn het de mensen, onze PRO's, die het verschil maken.

Spreekt deze vacature jou aan en wil je graag professional worden in ons team?

Pligt Professionals kenmerkt zich als een dynamisch familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit en constante drive om zich te ontwikkelen en handhaven als één van de meest toonaangevende producenten van bloeiende planten in Nederland.

Bij Pligt Professionals staan de klant, eigen mensen en de omgeving centraal. Persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben een hoge prioriteit. Op onze kwekerijen zijn allerlei nieuwe en hoogwaardige technieken toegepast om productieprocessen te stroomlijnen en producten van top kwaliteit de kweken.Functie:hr manager
Startdatum:11-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pligt Professionals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. HR Manager Pligt Professionals 11-02-2024

Bekijk ook andere vacatures