Vacature Junior Energieadviseur

Junior Energieadviseur in s-Gravenzande

  • Redactie Hoek van Holland
  • 24-01-2024

Junior Energieadviseur in s-Gravenzande

Junior Energieadviseur

HBO werk- en denkniveau

Resultaatgericht en snel op marktontwikkelingen kunnen spelen

Bruto salaris vanaf €2400,-

Diverse ontwikkelingstrajecten en doorgroeimogelijkheden

Wat ga je doen?

Als Junior Energieadviseur bij ben je verantwoordelijk voor het energiemanagement bij klanten. neemt alle energiezaken uit handen van klanten - van contracten sluiten met energieleveranciers tot de aansturing van installaties - en heeft daar de nodige specialisten voor in huis. Aan jou de taak om op dagelijkse basis de benodigde hoeveelheid gas, elektriciteit en warmte te (ver)kopen voor/aan klanten. Hierbij houd je rekening met de behoeften en plannen van de klant. Ook de weersvoorspelling speelt een belangrijke rol bij hun energieverbruik; bij zonnig en windstil weer is dit immers anders dan op een regenachtige dag. Ten slotte is de energiemarkt (economisch gezien) volop in beweging. Aangezien zowel het weer als de prijzen op de energiemarkt dagelijks wisselen, bepaal je je (ver)koopstrategie per dag.

Je begint de dag altijd met de handel van morgen (zo goed mogelijk) voorbereiden door aan klanten te vragen wat hun plannen zijn. Tussendoor stuur je het energiemanagement van vandaag bij, bijvoorbeeld als het weer anders is dan voorspeld of als de klant aangeeft toch meer stroom nodig te hebben. Daarom heb je de hele dag door contact met klanten, zodat je optimaal kunt inspelen op veranderende omstandigheden. De rest van de dag ben je bezig met langetermijnzaken, zoals begrotingen, rapportages en analyses opstellen. Ook controleer je facturen en ben je het aanspreekpunt voor klanten bij vragen of problemen.

Je werkt met vijf energieadviseurs van verschillende senioriteitsniveaus voor ruim dertig klanten. Aan het begin van de dag verdelen jullie klanten in groepen op basis van de verwachtingen, bijvoorbeeld sierteelt, tomatenteelt en fruitteelt.

Soms heb je weekenddienst; dit wordt gerouleerd. 's Ochtends ontferm je je over de handel en de rest van de dag ben je bereikbaar voor klanten. De week erna krijg je altijd een vrije dag ter compensatie.

+31 (0)174 725 217


Functie: energie adviseur Startdatum: 20-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 2400 - 2400 Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Junior Energieadviseur 20-01-2024


Functie:energie adviseur
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2400
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Samax via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Junior Energieadviseur Samax 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures