Vacature Groen Hart

Groen Hart in s-Gravenzande

Wij zoeken mensen met een groen hart

Is stilzitten niets voor jou? En wil je lekker met je handen bezig zijn? Laat jouw groene hart groeien bij Rijk Zwaan. Want werken met planten is gewoon mooi!

Jouw groene hart bij Rijk Zwaan

Bij Rijk Zwaan staan mensen centraal. We zijn een groeiend en stabiel familiebedrijf waar het fijn werken is. Het idee is simpel; als het goed gaat met jou gaat het goed met het bedrijf. Bij ons werk je in een team aan een groentesoort, bijvoorbeeld tomaten, hete pepers, broccoli of wortelen. Je verzorgt de planten en begeleidt de groei. Daarin kan je veel sturen. Met water en zonlicht bepalen we de grootte van het blad. Bij de opkweek zie je elke dag de groei. Je bent aan het planten, indraaien, toppen, oogsten en bezig met bestrijding van plantenziektes. De week vliegt voorbij. En na het weekend is alles weer anders.

+

Groentesoorten

+

Locaties in het Westland en West-Brabant

Top

Groenteveredelingsbedrijf wereldwijd

Werken bij Rijk Zwaan betekent

Afwisseling

In het weekprogramma staan elke dag andere taken gepland. Daarom is geen dag hetzelfde en het werk nooit saai!

Verantwoordelijkheid

Wij staan open voor jouw ideeën en nemen je serieus. En vertrouwen erop dat jij nauwkeurig werkt en weet wat je doet. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid die bij je past.

Teamwork

Je hebt je eigen taak maar we helpen elkaar graag. Samen zorgen we voor een goede sfeer en is er tijd om een praatje te maken.

Cursussen en opleidingen

Blijven leren is een must! Van spuitlicentie en tilcursus tot nieuwe technologie als werken met een robot. Wij vinden het belangrijk dat je up-to-date blijft.

Leerwerktraject Groene Banen

Maak jij graag de switch naar groen, maar heb je geen ervaring?
Tijdens het leerwerktraject van een jaar maak je uitgebreid kennis met het groene vak op één van onze locaties. Ja gaat direct praktisch aan de slag en met behulp van vakgerichte trainingen ontwikkel je je tot een zelfstandig medewerker. Dit doe je niet alleen, maar met andere deelnemers van het
programma. Maakt dit jou enthousiast en ben je leergierig? Solliciteer dan nu!

Met een gerust hart aan de slag

Het is strak geregeld bij Rijk Zwaan. Zodat je weet waar je aan toe bent. We werken netjes en nauwkeurig. Kwaliteit staat voorop en is belangrijker dan snelheid.Functie:groen hart
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2495 – 3413
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rijk Zwaan Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Groen Hart Rijk Zwaan Nederland 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures