Vacature Orderpicker

Orderpicker in s-Gravenzande

Dit ga je doen

Wil jij een rol spelen in het verspreiden van lekkernijen door heel Nederland? Dan is de functie van Orderpicker in 's Gravenzande iets voor jou! Elke werkdag wordt een culinair avontuur waarbij je onze klanten voorziet van heerlijke producten. Salaris tot € 2500 bruto per maand


De dag wordt gezamenlijk begonnen, even de koppen bij elkaar en bespreken wat er is geweest en wat er op de planning staat. Wel zo fijn voor het team gevoel, toch?!


Dan ben jij en je team klaar om aan de slag te gaan. Als Orderpicker met je headset op je oor begin je de eerste orders te verzamelen. Via je headset krijg je te horen welke producten je moet verzamelen. Vervolgens zet je deze producten netjes en overzichtelijk klaar op een rolcontainer. Heb je alles verzameld voor je order? Dan kan deze klaar gezet worden voor het transport en kan jij door naar de volgende order.


De producten die je als Orderpicker verzameld kunnen verschillen in grote en gewicht (max 25kg), je loopt en staat veel, af en toe moet je de koelcel in en maak je gebruik van de EPT. Kortom een baan waarin je je beweging wel krijgt en je fysiek fit voor moet zijn.


Ben jij klaar voor deze uitdaging als Orderpicker in ’s-Gravenzande? Solliciteer dan direct.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een organisatie van en voor het ambacht. Met de vijf distributiecentra, waar diepvriesproducten, gekoelde producten, grondstoffen en andere benodigdheden op voorraad liggen, bedienen zij bedrijven door het heel Nederland én België. 

Dit krijg je

  • Salaris tot € 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
  • Functie in de dagdienst voor 36 uur in de week
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid tot het behalen van certificaten
  • Goede pensioenvoorziening


Functie:Orderpicker
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31103167480. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Orderpicker Raaak Personeel 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures