Vacature Glazenwasser

Glazenwasser in s-Gravenzande

Selecteer een pagina

Glazenwasser Westland

Glazenwasser Westland |

Schone ramen zijn een must voor elke winkel, kantoor of ander bedrijfspand. Wanneer uw ramen vies en ondoorzichtig zijn, schakel dan de hulp in van een professionele glazenwasser uit Westland, Schoonmaakbedrijf ! Wij zijn werkzaam in de omgeving van Aalsmeer en in het Westland en verrichten onze werkzaamheden in onder andere: Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Hoofddorp, Amstelveen, Schiphol, Schiphol-Rijk en Zwanenburg. In het Westland verrichten wij onze werkzaamheden onder andere in Honselersdijk en Naaldwijk. Alle schoonmaakwerkzaamheden en daarbij horende glasbewassing werkzaamheden voeren wij als team op de best mogelijke manier uit.

Schoonmaakbedrijf in Westland

Bij Schoonmaakbedrijf kunt u rekenen op een eerlijke, vakbekwame glazenwasser uit Westland met veel kennis van glasbewassing. Wij werken eerlijk en transparant, waardoor u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Naast kwaliteit staat veiligheid voorop bij Schoonmaakbedrijf ! Wij gebruiken milieuvriendelijke producten en werken volgens het Convenant Gevelonderhoud. Al onze ladders, hoogwerkers en overige materialen die wij inzetten tijdens onze werkzaamheden voldoen aan de vereiste veiligheidseisen. Tevens maken wij, indien nodig, gebruik van zelfrijdende rolsteigers en hoogwerkers. De materialen en middelen om het schoonmaakonderhoud mogelijk te maken zijn volledig inbegrepen en worden door ons verzorgd. Daarnaast kunnen ook alle verbruiksartikelen leveren, zoals toiletpapier, handdoekpapier, afvalzakken, handzeep, luchtverfrissers, etc. Bekijk hiervoor onze webshop Mijnschoonmaakartikelen .

Wij bieden veel verschillende diensten en mogelijkheden aan. Met onze ruime ervaring in verschillende branches en bij talloze organisaties kun je met een gerust hart de schoonmaakwerkzaamheden uit handen geven! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als Glazenwasser Westland ? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00.


Openingstijden

Ma9.00 - 17.00 uurDi9.00 - 17.00 uur

Functie:glazenwasser
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Glazenwasser Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures