Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in s-Gravenzande

Gastvrouw/ heer flex

Gastvrouw/-heer flex

Gastvrijheid is jouw tweede natuur en jij bent pas tevreden als je weet dat bewoners het optimaal naar hun zin hebben.

Wat doe je?

Als gastvrouw/heer zorg je voor de dagbesteding en eten en drinken voor de bewoners. Jij geeft de bewoners het gevoel thuis te zijn. Je bent er voor ze, dat is het allerbelangrijkste. Een fijn gesprek. Misschien over vroeger, over wat ze hebben meegemaakt. Luisteren naar hun levensverhaal. Daarnaast ben je (mede)verantwoordelijk voor de maaltijden en zorg je voor gezellig gedekte tafels. Ook heb je een rol in de uitvoering van het activiteitenprogramma op de verpleegafdeling, zoals samen puzzelen, een spelletje, de krant uitpluizen, een bakactiviteit of genieten van een kop verse koffie. Jij maakt het verschil door de mooie momenten met de bewoners te beleven en te delen.
Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar een gastvrouw/-heer. In de flexpool kan je zelf diensten kiezen wanneer het jou uitkomt. Bij gebleken geschiktheid is het een optie eventueel door te stromen naar een vaste afdeling, afhankelijk van jouw flexibiliteit qua tijd en dagen.
Ben jij flexibel en vind je het fijn om jouw bijdrage te leveren en het verschil te maken voor onze bewoners? Dan maken wij graag kennis met jou!

Vacaturetekst gaat verder onder de video

Wat moet je weten over deze locatie?

De Kreek is een grote locatie met vier verdiepingen biedt een brede combinatie van zorgvormen aan verschillende doelgroepen met zowel somatische als met een psychogeriatrische aandoening. Onze bewoners hebben een eigen kamer maar zijn ook veel te vinden in een van onze huiskamers waar we het dagelijks leven zoals in de thuissituatie zoveel mogelijk voortzetten.
Klik hier voor meer informatie en een filmpje over De Kreek.

Wat krijg je?

 • Salaris (FWG 20), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering ( CAO-VVT )
 • 0-uren contract
 • Diensten kiezen wanneer het jou uitkomt
 • Interne opleiding tot gastvrouw-gastheer
 • Vitale werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via het Foreestcollege
 • Prettige werkomgeving met fijne collega's
 • Veel voldoening uit het ondersteunen van onze bewoners
 • Bekijk onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden via deze link

Jouw profiel

 • Warme persoonlijkheid met respect en integriteit voor onze bewoners en familie of mantelzorgers
 • Flexibele instelling in taken en werktijden
 • Positieve en energieke instelling
 • Gastvrij en representatief
Voor al je vragen ben ik () bereikbaar via WhatsApp, telefoon en per mail via

Bedrijfsinformatie

Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio's Delft, Pijnacker-Nootdorp, Westland en Midden-Delfland. De organisatie telt 25 locaties, biedt thuiszorg, hulp bij het huishouden, revalidatie en herstel, ontmoetingscentra en diverse services en diensten. Samen met 3600 medewerkers en 1500 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten. En dat wordt gewaardeerd! Pieter van Foreest behoort, zowel met de Thuiszorg als de Verpleeghuiszorg, tot de 10 best gewaardeerde Wijkverpleging - en Verpleeghuiszorgorganisaties op Zorgkaart Nederland in 2022 . Thuiszorg zelfs al 3 jaar achter elkaar.

Interesse gewekt?

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zo solliciteer je bij Pieter van Foreest

Gastvrouw/-heer flex

 • De Kreek, 's-Gravenzande

Zo solliciteer je bij Pieter van Foreest

Is deze vacature helemaal iets voor jou? Reageer dan snel en kom ons team versterken. Zo solliciteer je:

3. Kennismakings- en sollicitatiegesprek

Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. Wat zijn jouw talenten en ambities? Hoe en waarin wil jij je verder ontwikkelen? Wat vind jij belangrijk in een baan? En niet onbelangrijk: wie is Pieter van Foreest? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe? In 90% van de gevallen heb je dit gesprek direct met de teammanager en eventueel samen met een collega.


Functie:gastvrouw
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2772 – 2772
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pieter van Foreest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Gastvrouw Pieter van Foreest 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures