Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in s-Gravenzande

Gastvrouw/-heer

Gastvrijheid is jouw tweede natuur en jij bent pas tevreden als je weet dat bewoners het optimaal naar hun zin hebben. Je staat voor persoonlijke aandacht, je hebt geduld, inlevingsvermogen en zet graag een stapje meer dan nodig is.

 • , 's-Gravenzande
 • Vaste functie
 • max. €2.697,02

Wat doe je?

Psychogeriatrie leidt vaak tot ingrijpende veranderingen in het gedrag van onze bewoners. Er treden vaak ook stemmingsveranderingen op zoals boosheid, verdriet en angst. Deze veranderingen vinden soms in een heel kort tijdsbestek plaats. Dit vraagt om persoonlijke zorg, begeleiding, verpleging en behandeling en stelt hoge eisen aan het aanpassingsvermogen van de familie, mantelzorgers en natuurlijk van jou als gastvrouw/-heer.
Als gastvrouw/-heer zorg je voor de dagbesteding en eten en drinken voor de bewoners. Jij geeft de bewoners het gevoel thuis te zijn. Je bent er voor ze, dat is het allerbelangrijkste. Een fijn gesprek misschien over vroeger, over wat ze hebben meegemaakt. Luisteren naar hun levensverhaal. Daarnaast ben je (mede)verantwoordelijk voor de maaltijden en zorg je voor gezellig gedekte tafels. Ook heb je een rol in de uitvoering van het activiteitenprogramma op de verpleegafdeling, zoals samen puzzelen, een spelletje, de krant uitpluizen, een bakactiviteit of genieten van een kop verse koffie.
Je bent betrokken bij het wel en wee van je bewoners. Als je merkt dat het wat minder gaat, geef je dat door aan de verzorgende of verpleegkundige. Je bent tenslotte onderdeel van het team. Het doet je goed als de bewoners er op en top verzorgd uitzien. Een klein beetje make up, dat lekkere luchtje, dat mooie vest. En natuurlijk een frisse en schone omgeving. Een stofzuiger, een dweil, het aanrecht schoon. Dat vind je vanzelfsprekend.
Je bent beschikbaar voor alle diensten, dag/middag/avond en ook de weekenden. De werktijden zijn van 08.00 uur tot 13.30 uur. De werktijden voor de avond zijn van 16.00 uur tot 20.00 uur. Voor onze flexpool zoeken wij een ambitieuze gastvrouw/-heer met eventuele doorgroeimogelijkheden naar Zorgassistent. Werk je liever vaste uren ook dat is mogelijk. Enthousiast geworden en heb je de ambitie om door te groeien? Reageer dan op deze waarde volle functie en dan bespreken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Vacaturetekst gaat verder onder de video

Wat moet je weten over deze locatie?

biedt ouderen een bijzondere combinatie van verzorging en verpleging en zelfstandig wonen. is een relatief klein verpleeghuis met een gezellige sfeer waar het welzijn van de bewoners en het werkklimaat van de medewerkers hoog in het vaandel staat.
Klik hier voor meer informatie en een filmpje over .

Wat krijg je?

 • Salaris in FWG 20 ( CAO-VVT )
 • Flexcontract of vaste uren
 • Interne opleiding tot Gastvrouw/-heer
 • Vitale werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via het Foreestcollege
 • Prettige werkomgeving met fijne collega's
 • Veel voldoening uit het ondersteunen van onze bewoners
 • Bekijk onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden via deze link
Bovenop deze al mooie arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook een zeer aantrekkelijk Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden. In ons Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden vind jij vast een mooi voordeel waar wij jou blij mee kunnen maken.
 • Via Pieter van Foreest kun je voordelig een fiets leasen
 • Voordelig kopen van elektronica
 • Voordelig een dagje weg of sparen voor leuke producten? Via Fun bij Pieter is dit mogelijk
 • Lekker sporten met korting? Wij betalen een deel van je abonnement
 • Heb je een keer behoefte aan een langere vakantie? Dan kun je hiervoor extra verlofuren inkopen

Jouw profiel

 • Warme persoonlijkheid met respect en integriteit voor onze bewoners en familie of mantelzorgers
 • Bereidheid voor het volgen van de interne leerlijn Gastvrouw/-heer
 • Ervaring in omgang met cliënten met Somatiek en of PG is een pré
 • Flexibele instelling in taken en werktijden
 • Beschikbaar voor alle diensten: dag/middag/avond en weekenden
 • Positieve en energieke instelling
 • Gastvrij en representatief

Bedrijfsinformatie

Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio's Delft, Pijnacker-Nootdorp, Westland en Midden-Delfland. De organisatie telt 25 locaties, biedt thuiszorg, hulp bij het huishouden, revalidatie en herstel, ontmoetingscentra en diverse services en diensten. Samen met 3600 medewerkers en 1500 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten. En dat wordt gewaardeerd! Pieter van Foreest behoort, zowel met de Thuiszorg als de Verpleeghuiszorg, tot de 10 best gewaardeerde Wijkverpleging - en Verpleeghuiszorgorganisaties op Zorgkaart Nederland in 2022 . Thuiszorg zelfs al 3 jaar achter elkaar.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zo solliciteer je bij Pieter van Foreest

Is deze vacature helemaal iets voor jou? Reageer dan snel en kom ons team versterken. Zo solliciteer je:

3. Kennismakings- en sollicitatiegesprek

Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken. Wat zijn jouw talenten en ambities? Hoe en waarin wil jij je verder ontwikkelen? Wat vind jij belangrijk in een baan? En niet onbelangrijk: wie is Pieter van Foreest? Waar staan we voor en waar willen we samen met jou naar toe? In 90% van de gevallen heb je dit gesprek direct met de teammanager en eventueel samen met een collega.


Functie:gastvrouw
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2697 – 2697
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pieter van Foreest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Gastvrouw Pieter van Foreest 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures