Vacature KAM Coördinator

KAM Coördinator in Hoek van Holland

KAM Coördinator

Als KAM Coordinator ben je de drijvende kracht achter ons Kwaliteit, Arbo & Milieu (KAM) beleid voor zowel onze locatie in Hoek van Holland als in Schijndel. Je hebt een sleutelpositie in het waarborgen van de naleving van normen, regelgeving en interne procedures. In deze rol coördineer je de activiteiten op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu, en draag je bij aan het behoud van certificeringen en de continue verbetering van onze processen.

Verantwoordelijkheden

Coördineren en bewaken van het KAM-beleid binnen de organisatie. Implementeren, onderhouden en verbeteren van KAM-systemen en -processen. Zorgen voor naleving van wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Identificeren van risico's en kansen met betrekking tot KAM-aspecten. Opstellen en uitvoeren van interne en externe audits. Ondersteunen van afdelingen bij het opzetten van KAM-gerelateerde processen. Rapporteren aan het directie over KAM-prestaties en -verbeteringen. Beheren van contacten met certificeringsinstanties en relevante partners. Ontwikkelen en uitvoeren van KAM-trainingen voor medewerkers. Mede verantwoordelijk voor certificeringen (ISO 9001/14001, VCA, EuCertPlast). Opzetten van een gedegen plan/procedure voor de ingang- en uitgangscontrole en het implementeren en verbeteren van een volledig functionerend laboratorium voor analyses op inkomende en uitgaande producten. Verzekeren van de naleving van KAM-richtlijnen en normen tijdens alle laboratoriumactiviteiten.

Profiel van de ideale kandidaat

  • Certificering als KAM-coördinator is een pré.
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol op het gebied van KAM.
  • Diepgaande kennis van KAM-normen (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001).
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om anderen te motiveren.
  • Analytisch vermogen en oog voor detail.

Wie zijn wij?

Bas van den Ende Kunststof Recycling richt zich op het recyclen van harde kunststoffen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van harde kunststoffen tot een hoogwaardige kwaliteit in maalgoed. Inmiddels zijn wij ook buiten onze regio werkzaam en trekken wij veel buitenlandse klanten aan. Dit doen wij in een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar met een gezellig team hard gewerkt wordt.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je klaar voor de uitdaging om als KAM Coordinator met een focus op laboratoriumwerk aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar . We nemen zo snel mogelijk contact met je op.Functie:kam coördinator
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bas van den Ende Kunststof Recycling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. KAM Coördinator Bas van den Ende Kunststof Recycling 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures