Vacature Machinebediende

Machinebediende in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Machinebediende in Hoek van Holland

Als machinebediende ga je aan de slag bij een internationaal en innoverend bedrijf in de tuinbouwsector, in Hoek van Holland. Zij hebben een breed assortiment aan potten, pallets, substraten, kokosproducten en pluggen.Zij richten zich op innovatieve en duurzame groeioplossingen, om zo professionele telers en kwekers te helpen.

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag als Machinebediende in de tweeploegendienst. In de fabriek worden Preforma plantplugs gemaakt voor in de tuinbouwsector. Jouw taken als machinebediende bestaan verder uit het volgende:

  • Het controleren van het productieproces zodat het product aan de gestelde eisen voldoet;
  • Schoonmaakwerkzaamheden;
  • Inpakken van de producten;
  • Het bedienen en controleren van de productiemachine;
  • Het ondersteunen van de monteurs tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Functie: Machinebediende, Operator Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 2700 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via of 107070100. Of bezoek hun website https://www.pro-industry.nl.Functie:machinebediende
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Machinebediende Pro Industry 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures