Vacature Enthousiaste Calculator

Enthousiaste Calculator in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Gezocht: enthousiaste calculator in Nijmegen

Als calculator/kostendeskundige draait jouw werk vooral om het bepalen van de kostprijs van een project of inschrijving. Hierbij is het belangrijk dat je goed in contact staat met de opdrachtgever en de opdracht duidelijk is. Je bezoekt regelmatig projectlocaties en bent betrokken rondom de voorbereiding van een contract. Samen met het team maak je keuzes die bepalend zijn voor de prijsvorming.

Verder voer je de volgende taken uit:

  • Kostprijs van de inschrijving bepalen
  • RAW/UAV-GC contract uitwerken
  • Risico's bepalen
  • Bekijken welke eisen de opdrachtgever stelt aan o.a. duurzame uitvoering, leidingen en archeologie

Functie: calculator, kostendeskundige Startdatum: 22-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3500 - 5000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via of . Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.Functie:calculator
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Enthousiaste Calculator Eminent Groep 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures