Vacature Elektromonteur E&I

Elektromonteur E&I in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Elektromonteur E&I in Dordrecht

En woon je in de omgeving van Breda - Oosterhout - Etten-Leur - Roosendaal - Zevenbergen? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de €2.900,00 en €4.000,00 (+ jaarlijkse winstuitkering), een personenauto + tankpas (ook voor privégebruik), directe indiensttreding en we hebben een actieve personeelsvereniging. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?


Als elektromonteur E&I heb je ervaring met het zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties op het gebied van elektrotechniek. Hierbij kun je denken aan besturingsinstallaties, meet- en regelinstallaties, 230 en 400 V, en instrumentatie-installaties. De volgende taken maken deel uit van jouw verantwoordelijkheden:

  • Monteren van nieuwe installaties of installatiedelen, waaronder het plaatsen van nieuwe panelen, uitbreiden of monteren van totaal nieuwe kabeltrajecten, en monteren van nieuwe kabelinstallaties.
  • Aanleggen en aansluiten van verlichting en wandcontactdozen (230/400V), elektrische en pneumatische kleppen, instrumentatie, pompen en werkschakelaars, meters, sensoren en motoren.
  • Testen van nieuwe of bestaande installaties en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.
  • Opleveren van projecten in samenwerking met jouw kundige en ervaren collega's.
  • Indien nodig het aansturen van een aantal monteurs op projecten.
  • Werken op basis van tekeningen.

Over onze organisatie:

Wij bedienen diverse opdrachtgevers in de industrie, variërend van brouwerijen tot oliemaatschappijen, en van farmaceutische bedrijven tot de chemische industrie. Wij realiseren innovatieve projecten waar we trots op zijn en dragen bij aan duurzame, verbeterde, en efficiënte oplossingen voor de industrie. Samen met jouw deskundige collega's vorm je een gelijkwaardig team dat kritisch naar zaken kijkt met als doel elkaar uit te dagen en te inspireren.


Functie: Elektromonteur E&I Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HAVO Contracttype: Vast Salaris: 3700 - 4200 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via of 683772812. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.Functie:elektromonteur e&i
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3700 – 4200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Elektromonteur E&I FYGI 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures