Vacature Electrical Engineer

Electrical Engineer in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Electrical Engineer in Helmond

Electrical Engineer in regio Helmond!

Als Electrical Engineer ben jij verantwoordelijk voor twee cruciale afdelingen: de brouwerij en de utiliteit. Samen met een andere Electrical Engineer, die zich toelegt op de bottelarij, vorm jij het dynamische duo dat het elektrotechnische geweten is van de volledige locatie van een wereldwijd bekende drankenproducent.

De organisatie heeft haar oorsprong als een familiebedrijf en kenmerkt zich door een gezellige Brabantse cultuur! Het machinepark wordt volledig intern beheerd en omvat een mix van moderne technologieën en traditionele systemen. Deze diversiteit biedt jou de mogelijkheid om je te verdiepen in zowel nieuwe als oude technologieën, en geeft je de vrijheid om actief bij te dragen aan optimalisatieprocessen!

Met een sterke focus op groei, duurzaamheid en innovatie biedt deze organisatie een uitdagend speelveld. Als Electrical Engineer staan er diverse brownfield projecten op de agenda, zoals de implementatie van nieuwe verpakkingslijnen en automatiseringsprojecten. Jij wordt dé elektrotechnische expert die zorgdraagt voor een vlotte uitvoering. Daarnaast ben jij goed op de hoogte van wet- en regelgeving, en zie jij erop toe dat alle machines en installaties aan deze eisen voldoen, wat de betrouwbaarheid van de fabriek waarborgt.

Jouw verantwoordelijkheden in het kort:

  • Het beheer van elektrotechnische tekeningen (inclusief de uitgifte van tagnummers en technisch constructie dossiers);
  • Garanderen van machineveiligheid;
  • Het bieden van ondersteuning bij projecten en modificaties op het gebied van elektrotechniek;
  • Toezien op de oplevering van machines/installaties volgens de geldende richtlijnen.

Functie: Electrical Engineer, Elektrotechnicus Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 4000 - 5000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via of . Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.Functie:electrical engineer
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Electrical Engineer Independent Recruiters 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures