Vacature Chauffeur Haakarm

Chauffeur Haakarm in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Chauffeur haakarm in Groot-Ammers

Als glaswagen chauffeur van Recycling Centrale Korevaar ben jij het gezicht van de organisatie. Je hebt als glaswagen chauffeur een zelfstandige en verantwoordelijke functie. Je leegt de glasbakken vakkundig van het Drechtsteden gebied en je bent bewust van de veiligheid van jezelf en van anderen. De standplaats voor deze functie is in Groot-Ammers. Het fijne aan deze functie is dat je zelfstandige je eigen route kan bepalen. Binnen deze functie lever jij dusdanig specifiek werk dat er niet alleen gesproken mag worden van een chauffeur, eigenlijk is een specialist een betere omschrijving.


Functie: CHAUFFEUR HAAKARM, Bakwagenchauffeur rijbewijs c Startdatum: 27-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 2700 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via of 31612216123. Of bezoek hun website onbekend.Functie:chauffeur haakarm
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sallcon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Chauffeur Haakarm Sallcon 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures