Vacature 2e Stuurman Tender

2e Stuurman Tender in Hoek van Holland

2e stuurman tender

Landelijk

  • MBO
  • 36 uur
  • Regio Noord, Regio Amsterdam-IJmond, Regio Rotterdam-Rijnmond, Regio Scheldemonden, Hoek van Holland

De functie

Als stuurman tender bereid je de reis voor aan de hand van diverse informatiestromen waaronder weer, belemmeringen in de scheepvaart, navigatieberichten, af te halen en/of weg te brengen loodsen. Je em- en debarkeert loodsen, passagiers en hun bagage en verstrekt desgevraagd informatie ter voorbereiding op de reis van de loods. Ook voer je volgens de digitale lijsten controle, onderhouds -en veiligheidswerkzaamheden uit aan het gehele schip en uitrusting. Tevens verzorg je de scheepsadministratie en verzorg je de administratie van de gevoerde controles, onderhouds- en veiligheidswerkzaamheden. Je leidt stagiaires en gezellen op in samenwerking met de kapitein.

Op de jetgedreven tender wisselen de stuurman en kapitein elkaar regelmatig af in co-navigator / navigatorschap.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over de wettelijke en intern verplichte opleidingen en bevoegdheden volgens het bemanningsvoorschrift tender:

  • Afgeronde opleiding SMBW of SWK;
  • geldig vaarbevoegdheidsbewijs 1e stuurman alle schepen <200 mijl <500 GT of hoger;

Je bent ordelijk en accuraat voor het bijhouden van administraties en het controleren van het vaartuig en middelen. Je bent alert bij het manoeuvreren in druk vaargebied en bij het langszij komen van schepen en je beschikt over een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Met wie werk je samen?

De afdeling Vloot & Logistiek opereert als landelijke facilitaire dienstverlener voor het Loodswezen. Zij verzorgt het beloodsen, afhalen, plannen en vervoeren van de Loodsen en adviseert regionale managementteams en directieraad.

Wij bieden

Je start als gezel tender in de landelijke pool. Je gaat ervaring opdoen op de tendervaartuigen in de verschillende regio's. Als je voldoende vaarervaring hebt opgedaan, kun je in 2024 de interne opleiding tot stuurman tender volgen. Als je deze behaald, word je 2e stuurman tender.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, gemiddeld 36-urige werkweek, studiefaciliteiten en een salaris als gezel tender volgens schaal 6 (mn. € 2.725,- tot mx. € 3.457,-) van de cao Loodswezen en bij aanstelling als 2 de stuurman tender volgens schaal 7 (mn. € 2.860,- tot mx. € 3.716,-) en een ploegentoeslag van € 777,- bruto per maand)

Nadere informatie en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via . Je schriftelijke sollicitatie kun je richten aan ,Functie:2e stuurman tender
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2725 – 2725
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Loodswezen Materieel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. 2e Stuurman Tender Loodswezen Materieel 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures