Vacature Werkvoorbereider Technische Dienst

Werkvoorbereider Technische Dienst in Naaldwijk

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

In deze functie ben jij tactische en operationeel administratief aan het werk. Je speelt een actieve rol bij het optimaliseren van de huidige technische processen, maar bovenal bij het verbeteren en het continueren van ons nieuwe onderhoudssysteem Ultimo. Vanuit eigen initiatief en vertrouwen kom jij met (nieuwe) inzichten en verbeterpunten om de processen te perfectioneren. Je staat hierover in nauw contact met de stakeholders binnen de Technische Dienst en Productie. Samen zorgen jullie ervoor dat het systeem compleet is en vlekkeloos verloopt.

Je bewaakt dat alle data tijdig en correct wordt aangeleverd en draagt zorg voor de administratieve verwerking. Ontbrekende gegevens worden door jou op tijd gesignaleerd en zo snel mogelijk aangevuld.

Ondertussen neem jij ook Inkoop gerelateerde taken op je. Je schakelt veel met leveranciers over offertes, inkoopprijzen, leveringscondities en product specificaties. Je zorgt ervoor dat alle gegevens correct in het systeem worden verwerkt en dat alle bijbehorende informatie wordt vastgelegd. Tot slot volg en deel jij actief de ontwikkelingen in de markt. Je leest je in en hebt kennis van beschikbare specifieke marktinformatie, inkoopprijsontwikkelingen, productaanbod van leveranciers en relevante trends op gebied van producten en nieuwe potentiële leveranciers in de markt. 

Verder werkzaamheden binnen jouw functie:

 • Bepalen van dagelijkse reparaties n.a.v. meldingen in Ultimo door Monteurs, Operators of eigen meldingen;
 • Beoordelen en goedkeuren van de orders;
 • Deelnemen aan dagelijkse TD-overleg en bespreken van meldingen waarover een besluit moet worden genomen;
 • Verzamelen van tekeningen, schema's, documentatie en mede vaststellen van benodigde vergunningen, onderdelen, in te kopen diensten beschikbaar stellen van werklijsten voor Monteurs;
 • Bestellen van materialen en diensten, aanmaken van inkooporders, doorzetten aan leveranciers, controleren van prijzen en facturen en goedkeuren binnen bevoegdheid;
 • Analyseren van storingen (a.d.h.v. werkorders en historie) en uitwerken van voorstellen m.b.t. alternatieve oplossingen inzake de uitvoering/ onderhoudsfrequentie e.d.
Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat je naast administratief ook ondernemend en technische bent ingesteld. Daarnaast:

 • Heb je minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
 • Enkele jaren ervaring in het vak als Werkvoorbereider;
 • Je hebt ervaring met onderhoudsbeheersystemen.
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een leuke, afwisselende en uitdagende functie bij een groot en uniek bedrijf! Verder bieden we je:

 • Een goed salaris tussen de €2800 en €3800 per maand;
 • Een leuke en gevarieerde uitdaging met... uitdaging! 
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid op een auto van de zaak;
 • Kans op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Genoeg vakantiedagen om tot rust te komen;
 • Goede en relaxte werksfeer!
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Kevin Gomez! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-13874964, 010-2239621 of via de email kevin.gomez@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:cad-tekenaar-werkvoorbereider civiele techniek
Startdatum:26-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via kevin.gomez@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Werkvoorbereider Technische Dienst VNOM 26-02-2024

Bekijk ook andere vacatures