Vacature Verkoopster

Verkoopster in s-Gravenzande

Merken

Verkoopster 's-Gravenzande

Is mode ook helemaal jouw ding? Nice! Wij hebben namelijk een superleuke job voor je! Naast een mooie personeelskorting bieden wij jou de mogelijkheid om flexibel te werken, ergens per week! We zoeken een gezellige en enthousiaste collega die goed zelfstandig kan werken. In deze functie zal jij je bezig houden met adviseren en helpen van klanten, uitpakken en inhangen van kleding, onderhoud en schoonmaak en een stukje voorraadbeheer. Het aantal uren is in overleg. Ook kan er een mogelijkheid zijn om als eerste verkoopster aan de slag te gaan. Bij interesse bespreken wij graag de mogelijkheden.

Locatie: 's-Gravenzande Telefoonnummer: Dienstverband: Parttime Uur per week: 10-38 Startdatum: Per direct Contact: Ada van de Ven

Functie:verkoopster
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van de Ven fashion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Verkoopster Van de Ven fashion 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures