Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in s-Gravenzande

Verkoopmedewerker Kamerplanten

Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Verkoopmedewerker Kamerplanten

Maak deel uit van het team van De Carlton Tuincentrum in 's Gravenzande als Verkoopmedewerker Kamerplanten ! Ben jij een enthousiast en vriendelijk persoon met een passie voor groene, bloeiende en bijzondere planten? Dan is deze functie perfect voor jou! Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor het enthousiast adviseren en presenteren van onze prachtige collectie kamerplanten. Tevens denk je mee met de inkoop en onderhoud je contacten met verschillende leveranciers.

Dit ben jij:

Wij zoeken een enthousiast iemand met een opleiding op MBO-niveau met affiniteit met planten en bloemen. Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn belangrijk, evenals een representatieve uitstraling en de capaciteit om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Ervaring in een tuincentrum en/of detailhandel is een pre.

Je werkt parttime of fulltime en het kan voorkomen dat de weekenden onderdeel zijn van de arbeidstijd. Je ontvangt beloning en salariëring volgens de CAO retail non food waar tuincentra onder vallen.

Dit zijn wij:

De Carlton Tuincentrum is een familiebedrijf dat bekend staat om de fijne sfeer onder collega's en biedt ruimte voor eigen inzicht, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Bij ons in 's Gravenzande is groen 'not just a colour, it's a state of mind'. Wij bieden een afwisselende baan in een groene en creatieve omgeving.

Kom jij ons team versterken?

Wilt u reageren op deze vacature? Vul het formulier in en de gegevens zullen naar het tuincentrum worden gestuurd.Functie:verkoopmedewerker
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carlton Tuincentrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Verkoopmedewerker De Carlton Tuincentrum 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures