Vacature Teamleider technische dienst

Teamleider technische dienst in Hoek van Holland

Functieomschrijving

Onze klant in de omgeving van Hoek van Holland produceert hoogniveau glastuinbouwoplossingen. Denk hierbij aan stalen kasconstructies, slimme aluminium kassystemen, stapelwagens (veilingkarren) en mobiele kweektafels. De organisatie kenmerkt zich door samen te gaan voor het beste resultaat. Daarbij krijg jij de vrijheid om jouw ideeën uit te voeren. 

Als Teamleider van de technische dienst bij ons klant ben je verantwoordelijk voor het opstellen van onderhoudsprogramma’s, het plannen van prioriteiten en het in kaart brengen van nieuwe aankopen. Iemand die vooruit kijkt. Welke ontwikkelingen zijn nodig om iedereen optimaal te ondersteunen bij het maken van de glastuinbouwoplossingen van de toekomst?

Met een coachende benadering leid jij het team van de technische dienst, bestaande uit drie collega’s. Je plant en coördineert periodiek onderhoud, behandelt storingsmeldingen doeltreffend en op basis van prioriteit en waarborgt een veilige werkomgeving.Je deelt actief je kennis op de werkvloer en springt indien nodig bij. Vanwege het gevarieerde machinepark, afkomstig van diverse leveranciers en merken, is jouw functie buitengewoon divers. Sommige machines zijn zelfs op maat gemaakt. Dit vereist af en toe creatieve en inventieve oplossingen. Ondanks dat techniek nog steeds draait om bouten en moeren, vindt er een aanzienlijke mate van automatisering en digitalisering plaats.

Functie-eisen

Voor deze vacature zoeken wij:

  • een echte aan- en doorpakker;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt vijf jaar ervaring met het aansturen van een team in een technische omgeving;
  • Techniek is je tweede natuur. 
Arbeidsvoorwaarden

We zijn een platte en informele organisatie, waar de deuren letterlijk open staan. Dat werkt wel zo gemakkelijk! Dit kun je verder verwachten: 

  • Natuurlijk een goed salaris, passend bij jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding en altijd een gratis parkeerplek voor de deur;
  • Gezelligheid! Iedere vrijdagmiddag en kwartaal een borrel (zoals een zomer-BBQ of een feestelijke jaarafsluiting) en een jaarlijks personeelsuitje;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Metaal en Techniek. 


Functie:Leidinggevende functies op het gebied van professionele diensten, niet elders geclassificeerd
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 6000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via rotterdam@pro-industry.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Teamleider technische dienst Pro Industry 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures