Vacature Brand Manager

Brand Manager in s-Gravenzande

32 uur

In deze rol ben jij de drijvende kracht achter proactieve communicatie vanuit alle Westland merken, zowel extern als intern, via diverse kanalen zoals social media en de website. Als verantwoordelijke voor het corporate PR- en communicatieplan leid je diverse activiteiten en ben je een absolute expert op het gebied van public relations. Met ervaring op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau ben je bedreven in het moeiteloos schakelen tussen diverse niveaus. Je bent open-minded, hebt een brede maatschappelijke oriëntatie en weet als geen ander wat er in de wereld én in ons kaaslandschap speelt. Je deelt je inzichten graag en doelgericht met zowel collega's als de buitenwereld. Binnen het Westland-team kun jij als zelfstarter met een focus op samenwerking en een duidelijke eigen verantwoordelijkheid uitstekend je weg vinden. Herken jij jezelf hierin? Kom dan werken voor Westland Kaas!

Management en HR Assistant

Van organiseren, regelen en overzien word jij blij. Van complex agendabeheer en gepuzzel ook. Je werkt graag samen en houdt van een fijne werksfeer. Jij bent toe aan een volgende carrièrestap in een mooie en veelzijdige supportfunctie. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder. Wij zoeken een Management en HR Assistant voor ons prachtige bedrijf.

Fulltime

Zie jij het als een ultieme uitdaging om Old Amsterdam en Maaslander op de kaart te zetten bij bekende hotel- en restaurantketens? Heb je zowel een sterke commerciële drive als het geduld om lange termijn relaties op te bouwen? Ben je een creatieve netwerker die kansen signaleert én verzilvert? Kom dan werken bij Westland Kaas in Huizen!

Brand Manager Old Amsterdam Nederland

Fulltime

Voor onze Marketing afdeling zoeken wij naar een gedreven en creatieve Brand Manager Old Amsterdam Nederland om ons team te versterken. Als Brand Manager speel je een cruciale rol in het mede vormgeven en uitvoeren van onze wereldwijde merkstrategie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor álle creatie en innovatie voor Old Amsterdam Nederland. Je werkt aan het optimaliseren van de merkpositionering en het identificeren van kansen in de markt. Je rapporteert aan de Brand Lead Old Amsterdam Nederland en wordt ondersteund in je werkzaamheden door de Marketing Support Medewerker(s).

32-40 uur

Als projectondersteuner op onze Marketingafdeling speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de activatie van onze A-merken. Je wordt aangestuurd door twee Marketing Leads en werkt nauw samen met de Brandmanagers, waarbij in jouw rol de focus ligt op snel en efficiënt de gehele Marketingafdeling supporten.

Brand Manager Old Amsterdam Internationaal

Fulltime

Voor ons iconische merk Old Amsterdam zoeken wij een gedreven Brand Manager om een cruciale rol te vervullen in het mede vormgeven en uitvoeren van onze wereldwijde merkstrategie. In deze dynamische en internationale functie ben jij verantwoordelijk voor de optimale uitvoering van below-the-line (BTL) activiteiten, zowel op de winkelvloer als online, en het coördineren van verpakkingsinitiatieven voor België, Spanje, de VS en exportmarkten. Ook ontwikkel en lanceer je tactische innovatietrajecten die je in nauwe samenwerking met collega's van Sales implementeert.

16 - 20 uur per week

Als Kwaliteitsmanager sta je continu voor nieuwe uitdagingen en is geen dag hetzelfde! De kwaliteitseisen voor onze kazen moeten natuurlijk gewaarborgd worden. In deze zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor de productkwaliteit, streef je continue naar verbetering en vergroot je het kwaliteitsbewustzijn en de voedselveiligheidscultuur binnen de organisatie. Je maakt onderdeel uit van het kwaliteitsteam en je rapporteert aan de Manager Inkoop en Kwaliteit. Help jij mee om de kwaliteit van onze mooie producten hoog te houden?

Waar Westland voor staat

Ondernemerschap

Ondernemerschap betekent voor ons het met een flinke dosis energie in beweging zetten van zaken in en om ons bedrijf. Altijd op zoek naar kansen om resultaten te verbeteren. Durven, denken en doen, met gezonde zelfreflectie, horen voor ons bij elkaar.

Genieten

We werken dagelijks met het toonbeeld van Hollands welvaren: kaas. Wereldwijd weten kaasliefhebbers ons te vinden om van onze kaas te genieten. Op onze beurt genieten wij van de handel, het spel van verleiden, verrassen, aantrekken en vasthouden.

Overtuigingskracht

Denken vanuit de ander geeft je het vermogen om mensen voor je inzichten en ideeën te winnen. Meeslepend, enthousiast en professioneel, zodat we samen vooruitkomen.Functie:brand manager
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Westland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Brand Manager Westland 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures