Vacature Projectmanager

Projectmanager in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Projectmanager in Stellendam

Als technisch planvoorbereider ben je onder andere verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van projectvoorbereidingen en het optimaliseren van projectdoelen. Daarnaast ben je betrokken bij de technische, financiële en logistieke haalbaarheid van meerdere projecten, het tot stand brengen en verbeteren van samenwerking met ketenpartners, het overdragen aan het uitvoeringsteam en de acquisitie van eigen projecten.

Functie: Projectmanager Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 3500 - 5000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via of . Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.Functie:projectmanager
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Projectmanager Eminent Groep 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures