Vacature Procesoperator Farmacie

Procesoperator Farmacie in s-Gravenzande

 • Redactie Westland
 • 27-11-2023

Procesoperator farmacie - 5 ploegen () in Olst

Wat ga je doen

Ben jij een 'Pietje Precies' en wil je werken voor een groot farmaceutisch bedrijf met passie voor gezondheid? Dan ben jij de operator die we zoeken! Zowel vanuit de cleanroom als daarbuiten zorg jij dat het complete afvulproces van medicijnen optimaal verloopt. Dit bedrijf staat bekend als een zeer goede werkgever met veel mogelijkheden! Dit internationale bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt farmaceutische en medische producten. Iedere dag weer steven ze naar perfectie, waarbij precisie en veilig werken van levensbelang is. Jij gaat daar een belangrijke rol in spelen als procesoperator. Op de Afvulafdeling stuur je het gehele afvulproces aan, van begin tot eind. Daarbij werk je deels in een cleanroom en deels erbuiten. Je werkt met mooie techniek en hebt een zeer afwisselend takenpakket. Geen dag is hetzelfde en je doet belangrijk werk! Jouw werkzaamheden zien er zo uit:
 • zorgen voor de juiste materialen en op/ombouwen van machines
 • bedienen van de verschillende productiemachines
 • het proces beheren bijhouden en invoeren van batchrecords
 • uitvoeren van kwaliteitscontroles oplossen van storingen

Wat wij vragen

De procesoperator die we zoeken is enthousiast en wil graag in de farmacie werken. Ook breng je het volgende mee: bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding richting wiskunde, natuurkunde, laboratorium, verpleegkunde, biologie, scheikunde of vergelijkbaar indien je niet één van bovenstaande opleidingen hebt, ben je in ieder geval geduldig, werk je precies en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij voorkeur een jaar ervaring in de procesindustrie een goed analytisch vermogen

Wat wij bieden

Als procesoperator heb je belangrijk werk én ga je aan de slag bij een stabiel bedrijf vol mogelijkheden. Ook krijg je het volgende:
 • een bruto maandsalaris tot € 3.950,- inclusief een 5-ploegentoeslag van 31%
 • 25 vakantiedagen
 • een goede reiskostenvergoeding
 • een opleidingsbudget
 • doorgroeimogelijkheden in functie en salaris
 • extra's zoals een sportvergoeding van € 200,- en een vergoeding voor financieel advies van € 500,- (na de detacheringperiode)

Waar ga je werken

Het bedrijf waar je gaat werken richt zich op het ontdekken, ontwikkelen, produceren en verkopen van farmaceutische en medische producten. Ze hebben een echte passie voor gezondheid en werken elke dag hard om wereldwijd mensen te helpen. In totaal werken er zo'n 110.000 mensen en worden de producten wereldwijd verkocht. De organisatie staat bekend als een erg goede werkgever. Zo zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in functie. De sfeer binnen de locatie is gemoedelijk en sociaal, met veel vrijheid en ruimte voor initiatief.
Functie: procesoperator energiecentrale Startdatum: 27-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3200 - 3950 Uren per week: 33 - 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via of onbekend. Of bezoek hun website https://www.processionals.nl/.Functie:procesoperator farmacie
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3950
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Procesoperator Farmacie Processionals 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures