Vacature Mechanical Engineer Yacht 27-11-2023

Mechanical Engineer Yacht 27-11-2023 in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Mechanical Engineer in Oldenzaal

Als Mechanical Engineer vertaal je klantwensen naar een concreet ontwerp. Je maakt -samen met jouw collega engineers- slimme ontwerpen die voldoen aan kwaliteits- en veiligheidseisen. In een team van 12 junior- en senior engineers wordt je gekoppeld aan een ervaren engineer die je de fijne kneepjes van het vak leert. Het leuke is dat je jouw ontwerp in de productiehal van 3D-model tot fysiek eindproduct ziet ontstaan!

Door het spel tussen klantwens, industrienormen, kostenbeheersing en maakbaarheid is het werk iedere dag weer uitdagend. Je maakt 3D tekeningen en berekeningen voor standaard werk en klant specifieke opdrachten. Op termijn bestaat de mogelijkheid om je -bij interesse- meer bezig te houden met projectleiding. Ook doe je de werkvoorbereiding en artikelenbeheer in ERP. Verder ben je betrokken bij optimalisering van de standaardproducten en ben je vraagbaak voor interne afdelingen.

Concreet betekent dit

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van 3D-ontwerpen voor klantorders. Ook ben je verantwoordelijk voor het opleveren van projectdossiers met technische tekeningen met aanvullende informatie voor interne afdelingen. Verder zul je technische processen vaststellen, inrichten en hierover adviseren. Daarnaast zul je verbeteringen en optimalisaties in de technische processen doorvoeren en ook onderzoeken en adviseren over diverse engineeringswerkzaamheden.


Functie: Mechanical Engineer, IND - Mechanical Engineer Startdatum: 27-11-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: HBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 3500 - 3500 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via of . Of bezoek hun website onbekend.Functie:mechanical engineer yacht 27-11
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Mechanical Engineer Yacht 27-11-2023 Yacht 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures