Vacature Administratief Medewerker Sociaal Beheer

Administratief Medewerker Sociaal Beheer in s-Gravenzande

Reparaties en onderhoud

 • Groot onderhoud projecten

Ben je op zoek naar een uitdagende functie met veel afwisseling? Dan is dit jouw nieuwe werkplek! Samen met je collega's zet je je in voor het sociaal beheer van ons woningbezit in de gemeenten Westland en Den Haag.

Wat je doet

Als administratief medewerker sociaal beheer op de afdeling wonen zorg je voor een goede afwikkeling en bewaking van het (digitale) administratieve proces en voor volledige en accurate dossiers. Ook sta je huurders telefonisch te woord bij vragen of meldingen over overlast.
Samen met de sociaal beheerder ben je bij overleggen over leefbaarheid in de wijk of woonkern aanwezig en ondersteun je bij het onderhouden van contacten met bewonersorganisaties en andere wijk- en belangenorganisaties. Binnen het team sociaal beheer werk je nauw samen met de sociaal beheerders en de huismeesters. Samen werken jullie aan leefbare wijken.

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen de € 2.684,- en € 3.438,- gebaseerd op de CAO Woondiensten (schaal F). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en extra's zoals een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega's waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden.

Wat jij in huis hebt

 • Minimaal mbo-niveau en een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Een gestructureerde werkwijze.
 • Een flexibele instelling.
 • Kennis van huurrecht.
 • Een aanpakkersmentaliteit.
 • Zorgvuldigheid, want je werkt met heel gevoelige gegevens.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling en schriftelijk.
 • Basiskennis van de Engels taal, waardoor je kunt communiceren met mensen die de Nederlandse taal niet goed beheersen.

Werken bij Arcade

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo'n 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in Westland en Den Haag.
Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van bijna 70 collega's. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Bel gerust met ( wonen) of Brigitte Vollebregt (P&O adviseur) via .Functie:administratief medewerker sociaal beheer
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2684 – 3438
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Arcade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Administratief Medewerker Sociaal Beheer Arcade 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures