Vacature Medewerker Kassa

Medewerker Kassa in s-Gravenzande

Medewerker kassa m/v parttime

Ben jij een fan van groen en beschikbaar in weekenden en op feestdagen? De Carlton Tuincentrum zoekt jonge enthousiaste kandidaten met MBO werk- en denkvermogen voor de kassa en diverse andere werkzaamheden. Jij hebt een representatieve en klantvriendelijke uitstraling, bent nauwkeurig en beschikbaar in het weekend, feestdagen en eventuele koopavonden.

Zo ziet jouw dag eruit bij De Carlton:

Je verwerkt kassatransacties op de juiste manier, bent behulpzaam voor onze klanten en pakt producten uit. Daarnaast zijn er diverse werkzaamheden waaronder het uitpakken, controleren en prijzen van goederen, bijhouden en spiegelen van randartikelen bij de kassa zoals papier, kaartjes, cadeaubonnen en diverse impuls artikelen. Bovendien kun je extra werken tijdens onze piekperiodes, voorjaar en kerst. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en ontvangt een leuke vergoeding volgens de retail standaard.

Dit zijn wij:

De Carlton Tuincentrum is een familiebedrijf dat bekend staat om de fijne sfeer onder collega's. Bij ons in 's Gravenzande is groen 'not just a colour, it's a state of mind'. Je ontvangt beloning en salariëring conform richtlijnen detailhandel.

Kom jij ons team versterken?

Wilt u reageren op deze vacature? Vul het formulier in en de gegevens zullen naar het tuincentrum worden gestuurd.Functie:medewerker kassa
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carlton Tuincentrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Medewerker Kassa De Carlton Tuincentrum 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures