Vacature Enthousiast Bestuurslid

Enthousiast Bestuurslid in s-Gravenzande

Zonder vrijwilligers geen corso

Het belang van vrijwilligers

Varend Corso Westland is het grootste vrijwilligersevenement van Westland. Jaarlijks zijn zo'n 500 vrijwilligers bezig met de organisatie van de mooist versierde boten. Ze varen mee, zijn aan het werk langs de waterkant of doen de voorbereiding achter de schermen. Wil jij deel uit maken van een enthousiaste crew van jong en oud waarmee we Westland op de kaart zetten? Meld je aan!

Voorzitter werkgroep sponsoring/bestuurslid Varend Corso

Varend Corso Westland is het grootste vrijwilligersevenement van Westland. Jaarlijks zijn zo'n 500 vrijwilligers bezig met de organisatie van de mooist versierde boten. Ze varen mee, zijn aan het werk langs de waterkant of doen de voorbereiding achter de schermen. Voor het stichtingsbestuur zijn we op zoek naar een enthousiast bestuurslid die tevens voorzitter van werkgroep sponsoring is, die gevraagd en ongevraagd advies kan geven aan het bestuur en die mee durft te werken aan de toekomst van Varend Corso Westland.

Wat verwachten we van je: Je bent een geboren netwerker en helpt ons team van sponsor- en fondsenwervers met leads naar potentiële nieuwe relaties. De sponsorwerkgroep is een zelfstandige opererend team met een bestaand netwerk in groenteteelt. Wij zien graag een voorzitter met aanvullend netwerk vanuit de sierteelt, andere bedrijven uit het glastuinbouwcluster en/of het midden- en kleinbedrijf. Jij en je team zorgen tevens voor het relatieonderhoud met onze sponsoren en fondsen/subsidiegevers tijdens de diverse evenementen. Als kers op de taart organiseren jullie gezamenlijk een captains dinner voor onze relaties.

We doen het samen! Uiteraard hoef je het wiel niet uit te vinden. Er ligt een gedegen basis die jij snel op kunt pakken en waarop je voort kunt bouwen. Dit alles natuurlijk met hulp van de vele vrijwilligers, het bestuur, onze penningmeester en ons secretariaat. We streven er naar om een periode van overdracht in te bouwen zodat je je de materie rustig eigen kunt maken en je op een prettige manier ingewerkt wordt.

Heb je interesse in de vacature? Neem dan contact op via . Ons huidige bestuurslid vertel je graag meer over wat er bij deze functie komt kijken.

Vlaggenteam

Zonder sponsors kunnen vrijwilligersorganisaties niet bestaan, zo ook het Varend Corso. Het is voor ons dan ook van groot belang om de vlaggen van deze sponsors langs de route mooi in beeld te brengen. Hiervoor worden voorafgaand aan het Varend Corso masten geplaatst waarin tijdens de dagen van het corso vlaggen gehangen dienen te worden. Dit alles in een gezellig team en als één van de vele vrijwilligers van het Varend Corso. Kom jij dit team versterken? Meld je dan nu aan via onderstaande formulier, stuur een mail naar of bel met : .

Aanmeerders/afduwers

Sta jij stevig in je schoenen en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Kom ons dan helpen als aanmeerder/afduwer bij het Varend Corso. Tijdens de corsodagen help jij aan het begin van de dag de schippers op weg, tijdens de pauzes help je hen met aanmeren en weer vertrekken en tot slot ontvang je ze aan het eind van de dag op de eindbestemming. Dit alles in een gezellig team en als één van de vele vrijwilligers van het Varend Corso. Kom jij dit team versterken? Meld je dan nu aan via onderstaande formulier, stuur een mail naar of bel met : .Functie:bestuurslid
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Varend Corso Westland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Enthousiast Bestuurslid Varend Corso Westland 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures