Vacature Dakdekker

Dakdekker in s-Gravenzande

Dakdekker

Wij komen dagelijks op daken. Net als jij. Ieder heeft zijn specialisme. Voor de waterdichtheid kent het dak voor jou geen geheimen. Voor ons geldt dat voor de dakbestrating.

Wij hebben de meest uiteenlopende vormen van daken bestraat. Met onze eigen dakbestratingssystemen. Van de hoogste kwaliteit. Zelf bedacht én toegepast. Het maakt ons uitvinder en uitvoerder tegelijk. We hebben de meest uiteenlopende vormen van daken bestraat. Jullie leggen de basis en wij pakken het verder op.

De dakbedekking wordt beschermd en beloopbaar gemaakt met het juiste dakbestratingssysteem. Het voordeel van onze systemen is dat ze demontabel zijn. Als er onderhoud aan het dak nodig is, is de ondergrond gemakkelijk bereikbaar. Met de juiste materialen en kleuren zorgen we samen voor een kwalitatief perfect dak.

Trots op het dak

We zijn blijven luisteren en we zijn blijven doorontwikkelen. De lastigste daken zijn door ons beloopbaar gemaakt. We durven te claimen dat we de expert in dakbestrating zijn. Zonder uit de hoogte te doen, want we hebben gewoon veel ervaring opgedaan. Een perfecte aansluiting, strak zaagwerk en een stabiel resultaat. Dat realiseren we. Een dak waar we trots op zijn. Het is niet voor niets onze higher ground.

Als je kijkt naar waterdichtheid dan is het prettig dat het parkeerdaksysteem van Zoontjens in lagen is opgebouwd. Op de waterdichte daklaag ligt een isolatiepakket, daarop ligt het systeem met de tegels waarop het verkeer rijdt. De waterdichte laag is daardoor goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Koos van Dommelen
Directeur DakAlliance

Hart van
's-Gravenzande

Ben je een dakdekker en
op zoek naar inzichten ?

Neem contact opFunctie:dakdekker
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zoontjens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Dakdekker Zoontjens 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures