Vacature Consulting Engineer

Consulting Engineer in Hoek van Holland

Consulting Engineer

Vind je het leuk om de schakel te zijn tussen de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf? Heb je een aantal jaar werkervaring en wil je graag worden opgeleid tot een vakspecialist? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoek van Holland Zuid-Holland

Techniek Kassenbouw

Techniek Werkvoorbereiding / Calculatie

40 uur

HBO

Wat ga je doen als Consulting Engineer?

In de functie van Consulting Engineer ga je aan de slag met onze turnkey glastuinbouwprojecten. In deze projecten wordt de klant zoveel mogelijk ontzorgd en nemen we het hele project in handen. Al in de verkoop fase wordt jij betrokken bij het ontwerp en aan laten sluiten van alle disciplines, zowel intern als extern. Zodra het project verkocht is ga jij verder. Je coördineert het hele ontwerp van alle disciplines binnen een turnkey project, dus kas, scherm, verwarming, irrigatie, elektra en teeltsystemen. Het afstemmen van alle technieken en overzien van het gehele project is de uitdaging waar jij jouw energie in stopt. Je werkt samen met je collega's van de afdeling Sales, Calculatie, Werkvoorbereiding én Uitvoering. Tevens houd je nauw contact met de klant. De verschillende ontwerpen bestaande uit tekeningen, ander informatiebronnen, materialen en offertes en die voeg jij samen, stem je met elkaar af en vervolgens maak je een algehele planning zodat de Projectleider bij de start van het project goed voorbereid van start kan gaan. Jij bent dus betrokken van de start tot en met de uitvoering van een project!

Solliciteren?

Is je interesse door deze vacature gewekt? Stuur dan een mail naar of solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton. Bel ons dan op

Wat bieden wij?

 • Een gezellig en gepassioneerd team in een no-nonsense cultuur om samen hard mee te werken en hard mee te lachen;
 • Een uitdagende functie met toekomstperspectief;
 • Uiteraard zaken als laptop en mobiele telefoon om jouw werk goed te kunnen doen en altijd de juiste informatie bij je te hebben;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Een pensioenregeling waarbij de werkgever ca. 2/3e van de premie betaald (volgens de CAO Metaal en Techniek);
 • 8% Vakantiegeld en 25 vrije dagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Kom je met de auto en is de reisafstand meer dan 10 kilometer, dan ontvang je € 0,21 per kilometer;
 • Jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien d.m.v. het volgen van een training of opleiding;
 • De mogelijkheid om thuis te kunnen werken indien de thuissituatie daarom vraagt;
 • Dagelijks vers fruit en maandelijks een gezonde lunch met collega's;
 • Wekelijkse bootcampsessies bij de plaatselijke sportschool en georganiseerde strand- en boswandelingen;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en meerdere keren per jaar uitjes met het team, partner of zelfs het hele gezin.

Wie zijn wij?

Bom Group is één van de meest innovatieve kassenbouw constructie bedrijven in de moderne glastuinbouw met meer dan 50 jaar aan ervaring en een ruim portfolio met wereldwijde spreiding en gerealiseerde projecten in elke klimaatzone. Bom Group is opgericht in 1966 en heeft door de jaren heen tal van baanbrekende innovaties geïntroduceerd die huidig nog steeds als 'de standaard' worden gezien in onze sector. Bom Group heeft in-huis ontwerp en productie van kas, scherm- en verwarmingssystemen. Onze drie disciplines; kas, scherm- en verwarmingssystemen zijn sterk met elkaar verweven door de jaren heen wat ons een vooraanstaand turnkey partner maakt. Bom Group biedt kwaliteit, flexibiliteit, service en verbondenheid van begin tot aan het bittere eind.

Teamgeest, openheid, meedenken en inbreng hebben: het zijn allemaal zaken die in de bedrijfscultuur van ons bedrijf verankerd zijn. De organisatie is plat, de lijnen kort wat het mogelijk maakt snel te schakelen. De organisatie ontwikkelt zich als internationale projectorganisatie en heeft momenteel een team van 55 medewerkers. Je aanstaande collega's werken graag bij Bom Group vanwege het kwaliteitsniveau, de gerichtheid op vernieuwing, de leiding die zelf hard meewerkt en de slagkracht van het bedrijf.

Wat neem je mee?

Wij zoeken een collega die van aanpakken houdt. Iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een gezellig en hardwerkend team die altijd voor elkaar klaar staan. Je houdt van open, eerlijke en directe communicatie en bent bestand tegen de nodige druk. Daarnaast werk je accuraat en nauwkeurig en ben je in staat jezelf te controleren en heb je een drive om fouten te minimaliseren.

Je hebt affiniteit met de glastuinbouw, hebt een technisch inzicht en wil graag opgeleid worden tot een vakspecialist.

Functie:consulting engineer
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bom Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Consulting Engineer Bom Group 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures