Vacature Technisch Medewerker

Technisch Medewerker in Naaldwijk

Technisch Medewerker

Wil je graag in een leuk en gezellig team werken. Dan komen wij graag met jou in contact voor de functie van Proces Operator / Agrarisch Medewerker!

Naaldwijk Zuid-Holland

Tuinbouw AGF

Techniek Tuinbouw

40 uur

LBO MBO

Wat ga je doen als Technisch Medewerker?

Als technisch medewerker bij Daily Fresh Radish B.V. ben je dagelijks werkzaam met allerlei verschillend voorkomend technisch onderhoud en het verhelpen van dagelijkse storingen en problemen. Daarnaast is het onderhouden van machines van belang.
Je zult ook zo af en toe mee draaien in de machinale oogstprocessen als dat nodig is.

Wat bieden wij?

Naast een prettige informele werksfeer en een zelfstandige baan met doorgroeimogelijkheid bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen wij?

De juiste kandidaat beschikt over een rijbewijs (i.v.m. verschillende locaties), ervaring met het bedienen van machines en gevoel voor elektra. Ook ervaring met kleine scherm-, kas- en regenleidingreparaties is handig. Het is daarom een pré als een beetje technisch bent ingesteld. We verwachten ook dat je een tuinbouwachtergrond hebt en een heftruck kunt besturen. Verder is het van belang dat je de Nederlandse taal zeer goed beheerst, dat je goed kunt samenwerken en een Westlandse werkmentaliteit hebt.
Je bent flexibel en praktisch ingesteld en komt uit (de buurt van) het Westland.

Wie zijn wij?

Daily Fresh Radish B.V., en Dennis Grootscholten zijn gespecialiseerd in het telen en verwerken van dagelijks verse radijs. Door moderne bedrijfsprocessen en een leuke club flexibel ingesteld personeel kan er snel op de wensen van de klanten worden ingespeeld. Met een team van gemotiveerde medewerkers wordt hieraan iedere dag hard gewerkt. De markt voor radijs is nog volop in ontwikkeling, wat mede te danken is aan de innovatieve aanpak van ons bedrijf. De betrouwbaarheid van de producten in combinatie met een uitstekende service is onderdeel van het succes.

Solliciteren?

Lijkt deze functie je wat? Stuur dan je korte motivatie en cv naar . Heb je vragen? Bel ons dan via .Functie:technisch medewerker
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Daily Fresh Radish via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Technisch Medewerker Daily Fresh Radish 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures