Vacature Weekendkracht Sfeer/ Interieur

Weekendkracht Sfeer/ Interieur in s-Gravenzande

Weekendkracht Sfeer/ Interieur

Wat doe je?

Jij adviseert onze klanten op een klantvriendelijke en klantgerichte wijze over onze producten. Op onze afdeling vind je een divers assortiment in stijl en producten. Jij bent medeverantwoordelijk voor een optimale (commerciële presentatie) van deze producten. Tevens zal je meewerken aan de opbouw van onze kerstshow.

Wie ben jij?

Jij bent klantgericht, proactief en hebt interesse in de laatste sfeer en interieur trends. Je hebt een flexibele instelling. Het werken op een wisselende weekenddag en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke en uitdagende functie, waarbij ruimte is mee te werken aan onze sfeer en interieur afdeling. Er is veel ruimte voor initiatief binnen een enthousiast en divers team.

  • Aantal uren: 4 - 10 uur
  • Locatie: 's-Gravenzande

Werken bij Intratuin

Helaas! geen passende vacature, maar wel blijven wij graag met jou in contact!

Functie:weekendkracht sfeer/ interieur
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Weekendkracht Sfeer/ Interieur Intratuin 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures