Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in s-Gravenzande

Deze Westlandse Koningsdag zal plaatsvinden in en rondom het Cultureel Centrum "De Leuningjes" in Poeldijk. Het feest zal worden geopend door een bekende Poeldijker, om 09:30 uur. Voor 5 euro is het al Oranje boven tnv Oranje Comité Poeldijk rek nr 14.22.09.570. Wij willen de inwoners van Poeldijk en omstreken, een leuke dag bezorgen, met onze sponsors en natuurlijk onze enthousiaste vrijwilligers.

Sponsoring door bedrijven mag ook. Deze zijn van harte welkom, ook op deze dag zelf. Zoals u hier leest bruist Poeldijk en zeker op 27 april, de Poeldijkse Koninginnedag. Laten we er met z'n allen een grandioos feest van maken.

Het Oranje Comité Poeldijk 2014 organiseert op 27 april Koningsdag als een klein rondje Poeldijk. De feestelijke opening wordt gedaan door onze bekende ster en vindt plaats in en rond Partycentrum De Leuningjes te Poeldijk, dat tevens Hoofdsponsor is van Koninginnedag in Poeldijk. Verder bedankt het bestuur van Oranje Comité Poeldijk de gemeente Westland voor de subsidie voor 2014. We gaan er weer een leuke, spannende en gezellige Koningsdag van maken. Dit spektakel zal beginnen om 09:30 en eindigen om 13:00 uur . Met oa een gave stormbaan en natuurlijk de rommelmarkt en de paardjes.
Wordt ook Vriend van het Oranje Comité Poeldijk en vul de machtigingskaart in. Voor 5 euro steunt u al het Koninklijke Dorpsgevoel van Poeldijk. Het Rabo rekeningnummer van het Oranje Comité Poeldijk is 14.22.09.570


Functie:vrijwilliger
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trias Automatisering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Vrijwilliger Trias Automatisering 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures