Vacature Senior Project Engineer

Senior Project Engineer in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Senior Project Engineer in Doetinchem

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je graag de touwtjes in handen? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Doetinchem, actief in de metaalbewerking, zijn wij op zoek naar een Senior Project Engineer!

Jouw werkzaamheden

Als senior project engineer ben je verantwoordelijk voor het succesvol beheren en leiden van technische projecten en het implementeren van wijzigingen in bestaande projecten. Je taken omvatten onder andere het opstellen van tijdsplanningen, budgetbeheer en het waarborgen van kwaliteit. Je berekent kostprijzen voor nieuwe producten en zorgt voor de inrichting van productieprocessen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behalen van projectdoelen, adviseer je over productietechnieken, werk je in multidisciplinaire teams en streef je voortdurend naar procesverbetering. Ook speel je een rol in het trainen van junior en medior project engineers en ontwikkel en optimaliseer je bewerkingsgereedschappen. Kortom, als senior project engineer ben je een cruciale schakel in het succesvol uitvoeren en verbeteren van technische projecten binnen de organisatie.

Hier herken je jezelf in

Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, met bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van werktuigbouwkunde en je hebt minimaal 6 jaar ervaring als project engineer. Verder heb je aanvullende opleidingen gevolgd richting CAD-systemen en beschik je over een uitstekende kennis van moderne fabricagetechnieken in de plaatbewerking. Je beheerst zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal. Tot slot ben je klant- en kwaliteitsgericht ingesteld en beschik je over een probleemoplossend vermogen.

Dit bieden wij jou!

Je wordt onderdeel van een gezellige en groeiende organisatie, waar je een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid zult gaan vervullen. Er is binnen dit bedrijf genoeg ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Verder:

  • bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, waarbij de insteek is dat je na dit jaar rechtstreeks in dienst treedt bij onze opdrachtgever;
  • Is er een fors opleidingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • bouw je vanaf je 1e werkdag pensioen op;
  • bieden wij een startsalaris dat, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen de €2.800,- en €4.000,- bruto per maand zal bedragen.

(Ref.nr. 21551)


Functie: Senior Project Engineer Startdatum: 23-11-2023 Ervaring: Leidinggevend Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 2800 - 4000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Janssen Personeelsdienst B.V. via of . Of bezoek hun website https://www.janssentechniek.nl/.Functie:project engineer
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Janssen Personeelsdienst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Senior Project Engineer Janssen Personeelsdienst 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures