Vacature Projectleider / Werkvoorbereider Woningbouw

Projectleider / Werkvoorbereider Woningbouw in s-Gravenzande

Projectleider / Werkvoorbereider Woningbouw

Heb je kennis van bouwen en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor kwaliteit, tijd, levertijd en klanttevredenheid? Lees dan deze vacature!

Kwintsheul Zuid-Holland

Bouw / Installatie / Vastgoed

Werkvoorbereiding / Calculatie Bouw / Kassenbouw

40 uur

HBO

Wat ga je doen als Projectleider / Werkvoorbereider Woningbouw?

Als Projectleider/ Werkvoorbereider ben je van begin tot eind betrokken bij een project. Voor jouw eigen projecten doe je de werkvoorbereiding, de inkoop en het maken en bewaken van de planning. Indien het je interesse heeft is het mogelijk om calculaties te maken. Ook ben je het aanspreekpunt voor het bouwteam en natuurlijk de opdrachtgever(s). Je kunt verwachten dat elke dag anders is doordat je werkt aan verschillende projecten en je met het bouwtraject van A tot Z bezig bent.

Wij bieden:

 • Werken in een bedrijf met een fijne werksfeer;
 • Afwisselend werk;
 • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de UTA Bouw CAO;
 • Een gaaf team met gezellige collega's;
 • Leuke bedrijfsuitjes.

Functie-eisen:

 • Je hebt ervaring in de bouw;
 • Je kunt doorpakken als het nodig is;
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je snapt hoe korte lijnen werken en zoekt geen vergadercultuur;
 • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau.

Wie zijn wij?

Samen bouwen. Eekhout Bouw staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en deskundigheid. Ons familiebedrijf bouwt met vakmensen die kennis van zaken hebben, de juiste mentaliteit, prettig in de omgang zijn en met je meedenken. Wij hebben alle deskundigheid onder één dak en bouwen wat bij jou past! Samen zetten we nieuwe stappen.
Onze vaste en hechte groep vakkundige medewerkers, architecten, onderaannemers en leveranciers zorgen dat wij kunnen leveren wat we beloven. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Bij Eekhout Bouw zijn korte lijnen en een eerlijk antwoord. Samen bouwen we trots aan prachtige projecten die we graag laten zien.
Ons familiebedrijf Eekhout Bouw is al sinds 1946 een begrip in het Westland met korte lijnen, kwaliteit en een eerlijk antwoord. Onder leiding van , Edwin Ammerlaan en Klaas van Henten bouwen wij samen met onze vakkundige medewerkers, klanten en onderaannemers aan prachtige woningen, bedrijfsruimten, bedrijfspanden, projectontwikkeling, verbouw, renovatie en onderhoud.

Solliciteren?

Ben jij de Projectleider / Werkvoorbereider die wij zoeken? Stuur ons een bericht en wie weet word jij onze nieuwe aanwinst! Mail naar met daarin je cv en (korte) motivatie. Heb je vragen? Bel ons dan via .Functie:projectleider / werkvoorbereider woningbouw
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eekhout Bouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Projectleider / Werkvoorbereider Woningbouw Eekhout Bouw 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures