Vacature Nieuwe Technici

Nieuwe Technici in s-Gravenzande

Op radio

Iedere zaterdag- en zondagmiddag hoor je WOS Sport op WOS Radio. Reporters langs de lijn bij de voetbalwedstrijden van de regioclubs, atletiek, wielrennen, schaken en alle andere regionale sportactiviteiten komen aan bod.
Het programma is op zaterdag te horen van 14.00 tot 18.00 uur en op zondag tussen 14.00 en 17.00 uur.

WOS Sport zoekt nieuwe technici
In de studio zorgt de technicus er in nauw overleg met de regisseur en de presentator voor dat de uitzending goed verloopt. Hij of zij zorgt ervoor dat verslaggevers op het juiste moment te horen zijn, dat de microfoons van de presentator en studiogasten op tijd aan en uit gaan, dat de platen op tijd gestart worden en dat het draaiboek wordt gevolgd.
WOS Sport is op zoek naar nieuwe technici. Ervaring is niet noodzakelijk, je krijgt intern een goede opleiding. Wel moet je enigszins stressbestendig zijn, want een uitzending kan soms best hectisch verlopen. Je komt in een leuk team van enthousiaste vrijwilligers, waar je je ongetwijfeld snel in thuis zult voelen.
Lijkt het je leuk om als technicus bij WOS Sport aan de slag te gaan? Ben je één keer per twee weken op zaterdagmiddag of zondagmiddag beschikbaar? Mail dan naar .


Functie:nieuwe technici
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting WOS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Nieuwe Technici Stichting WOS 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures