Vacature Meewerkend Teammanager ‘De Rederijker’ 's-Gravenzande

Meewerkend Teammanager ‘De Rederijker’ 's-Gravenzande in s-Gravenzande

’s-Gravenzande, Westland

32 – 36 uur per week

Een verstandelijke beperking maakt het soms lastig volwaardig mee te doen in de samenleving. Onze woonlocatie biedt mensen met een verstandelijke beperking daarom een stevige en veilige basis: een eigen appartement, een gezamenlijke woonkamer én… jouw ondersteuning. Niet alleen onze bewoners rekenen op jouw begeleiding, ook het team van medewerkers kan van jou op aan. Met jouw leidinggevende kwaliteiten, begeleiding en coaching sta je voor iedereen klaar die op De Rederijker aanwezig is.

Over onze locatie

Op De Rederijker wonen en leven veertien volwassenen met een verstandelijke beperking. Het bijzondere: ze kennen elkaar al jaren, want hun ouders zijn de initiatiefnemers van De Rederijker. Met ons, Humanitas DMH, als partner in zorg. Samen zorgen we ervoor dat het hier fijn wonen is. De professionele begeleiding wordt vormgegeven vanuit een nauwe betrokkenheid met de bewoner en zijn of haar familie. Wij doen dit vanuit onze kernwaarden: regie op eigen leven, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor anderen en gelijkwaardigheid en verbondenheid met anderen in de samenleving. Binnen De Rederijker werken we vanuit de triple-C behandelmethodiek.

Inzetten voor betere zorg

Als meewerkend teammanager combineer je managementtaken met werken op de groep. Een functie waar jij steeds weer de verbinding op zoekt. De verbinding in de driehoek bewoners-verwanten en medewerkers. Als centraal aanspreekpunt van de locatie heb je een breed perspectief en weet je jouw team te verbinden met de organisatie. De inzichten uit de praktijk van je medewerkers en je visie zet je graag in voor betere zorg. Je staat voor je vak en draagt dat uit. Daarom ben je ook landelijk actief en denk je mee in project- en klankbordgroepen. Door de korte lijnen heb je bij ons gelukkig echt iets te vertellen.

Oog voor individu en team

Geen enkele groep of persoon is hetzelfde, dat maakt het nou net zo leuk. Werken in een team doe je soepel. Met oog voor de individuele medewerker en voor het specifieke karakter van het team. Je gelooft daarbij in eigen regie en eigen verantwoordelijkheid, brengt talenten naar boven en verbindt. Zo help je hen verder vooruit naar meer zelf-oplossend vermogen en zelfstandig functioneren. Dat lukt prima met jouw ervaring.

Begeleiden naar meer zelfstandigheid

Je staat niet alleen voor het team, in deze gecombineerde functie ben je als begeleider ook het dagelijks aanspreekpunt voor onze bewoners. Dit is voor jou de leidraad voor (planmatige) begeleiding en zorg op maat. Ook nu werk je daarbij met onze kernwaarden in gedachten. Dat betekent bijvoorbeeld dat je de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie en verantwoordelijkheid geeft. Ook als dat niet altijd helemaal goed gaat. Want je weet dat de bewoner met die ervaring uiteindelijk juist zelfstandiger en dus gelukkiger kan worden. Je zet doelgericht gesprekken in als interventie en weet dat het netwerk rondom onze bewoners van groot belang is. Daarom ben je ook de netwerker die wij zoeken. 

In deze functie rapporteer je aan de rayondirecteur en ben je gesprekspartner voor het bestuur van het ouderinitiatief.

Wat breng je mee? 

 • Een afgeronde zorg gerelateerde hbo opleiding (SPH/MWD), aangevuld met/of bereid tot een management opleiding
 • Je hebt eerder gewerkt in een leidinggevende rol binnen de zorg en bij voorkeur in het werken met onze doelgroep
 • Kennis van de Triple-C behandelmethodiek of bent bereid om je hierin te verdiepen
 • Systeemtheoretische principes, gespecialiseerde begeleidingsvormen, gesprekstechnieken en de zorgketen zijn jou niet vreemd
 • De combinatie van het uitvoeren van zorginhoudelijke, coördinerende, sturende en procesmatige werkzaamheden met het onderhouden van samenwerkingsrelaties haalt het beste in je naar boven
 • Je bent bekend met relevante sociale en financiële wet- en regelgeving en de sociale kaart
 • Persoonlijke binding met het Westland is belangrijk.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek waar ideeën welkom zijn en eigen inbreng wordt gewaardeerd
 • We werken in alle vrijheid met een inspirerende aanpak die uitgaat van de beleefwereld van de bewoner
 • Verantwoordelijkheid en ruimte voor verdere ontwikkeling
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging  
 • Een salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring in salarisschaal FWG 50/55 cao gehandicaptenzorg, maximaal € 4.712,-
 • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering en mogelijkheid tot bijdrage aan je sportabonnement, privé laptop of telefoon.

Wil je meer weten?

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met Iris Klok (adviseur werving & selectie) 06-29681266. We gaan graag met je in gesprek.

Solliciteren? Een lange brief hoef je ons niet te schrijven. Geef kort aan wat je komt brengen, waar jij enthousiast van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het kan dus zijn dat deze vacature al voor de einddatum vervuld is. 

Tot snel!

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen, bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!Functie:Vakspecialisten op het gebied van maatschappelijk werk
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Humanitas DMH via sollicitatie@humanitas-dmh.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.werkenbijhumanitasdmh.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoek van Holland
 2. Meewerkend Teammanager ‘De Rederijker’ ‘s-Gravenzande Humanitas DMH 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures