Hoogheemraadschap van Delfland – aanvraag Omgevingsvergunning wateractiviteit - Zekkenstraat, gemeente Rotterdam (Hoek van Holland)

Aanvraag voor overig

Z-24-109822 Dijkgraaf en hoogheemraden van Delfland hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning wateractiviteit ontvangen op 9 februari 2024 voor de volgende activiteit(en): Het plaatsen van een hardhouten vlonder op de locatie ter hoogte van Zekkenstraat 2B, gemeente Rotterdam (Hoek van Holland). Deze bekendmaking is informatief. Het indienen van een bezwaarschrift is in dit stadium niet mogelijk. Als er over deze aanvraag beslist is, wordt de beschikking op de aanvraag ook bekendgemaakt. Tegen die beschikking kunt u wel bezwaar maken. De aanvraag kunt u raadplegen via de bijlage bij deze publicatie. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC) via loket@hhdelfland.nl, graag onder vermelding van het boven in dit document genoemde zaaknummer.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hoek van Holland. Bekijk alle Bekendmakingen Hoek van Holland in Hoek van Holland.

https://hoekvanhollandkrant.nl/bekendmakingen-hoek-van-holland/

Deel dit bericht:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hoek van Hollandkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hoek van Holland.

Gerelateerde berichten