GEMEENTEBLADAangevraagde omgevingsvergunning (kappen) Kerkhofweg 6 - OMV.24.01.00038 - Hoek van Holland

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Rotterdam maakt bekend dat het de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning heeft ontvangen (art. 2.1. en 2.2. Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).Kerkhofweg 6, 3151TN, kappen van een boom vanwege een boomveiligheidscontrole. Het aanvraagformulier en situatietekening(en) zijn als bijlage toegevoegd aan de publicatie (aanvraagdatum 03-01-2024, dossiernummer OMV.24.01.00038).Informatie aangevraagde vergunningen.De publicatie van de reguliere aanvragen omgevingsvergunning heeft een informatief karakter. U kunt pas bezwaar maken als een besluit op een aanvraag genomen is. Dit besluit wordt gepubliceerd.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hoek van Holland. Bekijk alle Bekendmakingen Hoek van Holland in .

https://hoekvanhollandkrant.nl/bekendmakingen-hoek-van-holland/

Deel dit bericht:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hoek van Hollandkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hoek van Holland.

Gerelateerde berichten