Vacature Calculator Bouw

Calculator Bouw in s-Gravenzande

  • Redactie Westland
  • 27-11-2023

Calculator bouw in Dinxperlo

Ben jij een technisch rekenwonder die er energie van krijgt om aan afwisselende projecten te werken? En voel jij je goed op je plek binnen een middengroot bouwbedrijf met Achterhoekse werkmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie van calculator ben je van start tot finish betrokken bij het bouwproject. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het calculeren van benodigde hoeveelheden en materialen, het aanvragen van offertes en het opstellen van begrotingen. Maar... je doet meer dan alleen tellen en rekenen. Op het ene moment bevindt je je op de bouwplaats, waar je meet, controleert en overlegt met een kop koffie in de hand. Op een ander moment bespreek je projecten met opdrachtgevers, en later op de dag bedenk je kosteneffectieve alternatieven voor een project. Van het bepalen van de kostprijs tot aan de oplevering houd je de kosten in de gaten, waardoor je een zeer gevarieerde functie hebt.


Functie: Calculator, Kostendeskundige Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 3500 - 5000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via of . Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.Functie:calculator bouw
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Calculator Bouw Eminent Groep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures