Vacature Bakkerswinkel

Bakkerswinkel in s-Gravenzande

Wat ga je doen?

Als Verkoopmedewerker bij Bakkerij vd Berg ben je samen met het team verantwoordelijk voor één van onze twaalf bakkerswinkels. Je werk is heel divers, want naast de dagelijkse verkoop en het klantcontact ben je bezig met: bereiden, bakken, presentatie, advies, bestellen, promotie, etc. Je wordt hierin natuurlijk begeleid/gecoacht door je filiaalleidster en/of onze (assistent) regiomanager.

Wat mag jij verwachten?

Bij Bakkerij vd Berg kom je te werken in een team van gezellige en gemotiveerde collega's, die passie hebben voor het ambacht en blij worden van tevreden klanten. Je mag werken in een nette bakkerswinkel, met mooie producten en krijgt de vrijheid je verder te ontwikkelen. Als Verkoopmedewerker heb je recht op een salaris conform CAO Bakkersbedrijf en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken voor onze bakkerswinkel in 's-Gravenzande een parttimer en/of fulltimer, waarbij het werken op de zaterdag twee maal per maand een pré is.

Bakkerswinkel 's-Gravenzande*

  • voor 32-36 uur per week
  • voor 16-32 uur per week

*Bakkerij vd Berg heeft 12 bakkerswinkels. Dus houd je van dynamiek? Dan kan je bij Bakkerij vd Berg ook aan de slag als 'vliegende keep'! Je wordt dan ingepland in verschillende bakkerswinkels, geen dag is hetzelfdeFunctie:bakkerswinkel
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bakkerij van den Berg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoek van Hollandkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoek-van-hollandkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hoek van Holland
  2. Bakkerswinkel Bakkerij van den Berg 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures